Freed

Our modern traditional protection equipment, like the refrigerator, unaware of what we eat. Nowadays refrigerators are mainly designed as closed boxes containing food; whatever it is, we put it in almost everything, because we estimate that low temperatures are the best way to preserve foods but in my project there are many ways to better protect the non-electric food from the refrigerator. Natural methods for food storage are available, many of us have seen and experienced this. The project questions how food can be maintained by prioritizing visibility and sustainability in a modular open source system where we have to rediscover what we have, what we have, what we can consume at the given time. Design food that feeds the user to adjust the components to their own needs.

Modern geleneksel koruma ekipmanlarımız, buzdolabı gibi, yediklerimizden habersiz sağlıyor.Günümüzde buzdolapları temel olarak gıdaları içeren kapalı kutular olarak tasarlanmıştır; ne olursa olsun hemen hemen her şeyi içine koyarız, çünkü düşük sıcaklıkların gıdaları korumanın en iyi yolu olduğunu tahmin ediyoruz fakat benim projemde elektriksiz yiyeceklerin buzdolabından daha iyi bir şekilde korunmasının birçok yolunu göstermektedir. Gıda muhafazası için doğal yöntemler mevcuttur, pek çoğumuz bunu eskilerden görmüş ve deneyimlemiştir.Proje, neyin sahip olduğumuzun, verilen zamanda ne tüketebileceğimizin bilincini yeniden keşfetmek zorunda olduğumuz ve modüler bir açık kaynak sisteminde görünürlük ve sürdürebilirliği ön planda tutarak gıdaların nasıl muhafaza edilebilirliğini sorgular. Bileşenleri kendi ihtiyaçlarına göre ayarlamak için kullanıcıyı besleyen yiyecekleri tasarlayabilir.

Büşra Küçük
  • DateJune 28, 2020
  • Category2019